• Snelle levering direct vanuit ons magazijn!
  • Uitstekende klantenservice
  • Gratis verzending bij besteding vanaf €40

Grand opening

Gepubliceerd op 14 februari 2022 om 12:00

Wat begon met veel hobbyen met elektronica is inmiddels een heuse webshop met veel verschillende elektronica gerelateerde producten. Van spanningsomzetters tot LEDs en Arduino.

Ik ben Melvin, 22 jaar en al sinds mijn 13e hobby ik graag. Voor de meeste van mijn creaties is een vorm van elektronica vereist. Waar ik voorheen oude elektrische apparaten *meestal defecte* uit elkaar haalde en de elektronica zoals motoren en LEDs bewaarde voor mijn creaties. Kwam ik er later achter dat je ook producten kan bestellen op internet, en meestal zijn die net wat beter geschikt voor je project dan de zeer specifiek voor één doel gemaakte onderdelen uit bijvoorbeeld een radio. Uiteindelijk bestelde ik meestal producten uit China. Dit brengt alleen wel een paar issues met zich mee. Natuurlijk is shoppen in China lekker goedkoop. Maar de levertijd is meestal erg lang, soms wel twee maanden. De artikelbeschrijvingen zijn niet altijd even duidelijk en het contact met de verkoper is vaak niet goed voor elkaar.

Uiteindelijk begonnen met mijn eigen webshop.

Ik wilde al lang een eigen bedrijf hebben, lekker voor mezelf bezig en niet naar alle opdrachten van een baas luisteren. Maar wat voor bedrijf wil ik dan toch beginnen?

Toen kwam het! Ik ga een webshop beginnen met hobby elektronica! Dus veel research doen, een website bouwen, tot de conclusie komen dat de administratie wel een dingetje is, en als laatste de inschrijving bij de KVK.

Maar wat ga je nu precies verkopen? Hiervoor probeer ik me zoveel mogelijk in de klant (en dus ook een beetje mezelf) te plaatsen.

Je kan het zo gek niet verzinnen of we hebben het. Hobby elektronica is dé specialist op het gebied van op hobby gerichte elektronica. Met een breed assortiment vind je altijd het product dat je zoekt. 

Met regelmaat een nieuwe blog over interessante en relevante onderwerpen.

Op dit moment is het aanbod nog niet zo heel groot, Hobby Electronics is een beginnende onderneming. Er zal met grote regelmaat meer producten worden toegevoegd.

Waarom kiezen voor Hobby Electronics?

  • Hobby Electronics heeft al zijn producten in eigen voorraad en dus wordt je product snel thuisbezorgd. Dropshipping uit andere landen zit er dus niet in.
  • Uitstekende klantenservice. Email of Whatsapp al je vragen over een product, bestelling of andere gerelateerde onderwerpen. Je krijgt gegarandeerd snel antwoord op je vraag.
  • Persoonlijk. We vinden persoonlijke communicatie erg belangrijk. krijgt persoonlijk advies over alle vragen die je stelt via Whatsapp, mail of het vragenformulier.

 

Nieuwsgierig geworden naar alle producten?

Ga dan direct naar de productpagina!

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.